Carlos Mazón Condena l’Espionatge Denunciat per Joan Baldoví i Promet Acció si es confirma

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha expressat la seua condemna cap a l’espionatge denunciat pel síndic de Compromís en Les Corts, Joan Baldoví. Encara que ha assenyalat que els fets encara no estan confirmats, va assegurar que de provar-se, també seran objecte de la seua condemna.

«No tinga dubte, he condemnat, condemne i condemnaré» els fets si es confirmen, va respondre Mazón a Baldoví, qui li va preguntar directament en el ple de Les Corts si «condemna l’espionatge del Ministeri de l’Interior del PP a responsables públics del poble valencià».

Baldoví va manifestar la seua «indignació» després de conéixer que va ser «espiat per la Policia amb ordres del Ministeri de l’Interior del Partit Popular» en 2016, i ha anunciat la seua intenció d’acudir als tribunals.

Durant el ple d’aquest dijous, el síndic socialista, José Muñoz, va expressar el seu «afectuós suport» a Baldoví, qui «va haver de patir a la Policia patriòtica del PP espiant-li», qualificant l’acte com a «indecent i antidemocràtic».

Compartir en redes sociales