Alcalde de Riba-roja i FVET Uneixen Forces per a Resoldre el Col·lapse de Trànsit en la Zona Industrial

Street crossroad vector illustration of traffic lane and pedestrian crossing or crosswalk with marking. Cartoon flat design of urban road with traffic light for carsharing or car navigation technology

L’alcalde de Riba-roja, Robert Raga, ha sostingut una reunió clau amb la Federació Valenciana d’Empresaris del Transport i la Logística (FVET), liderada pel seu president, Carlos Prades. L’objectiu principal de la trobada va ser desenvolupar un pla d’acció decisiu i urgent per a presentar a les administracions provincial, autonòmica i estatal, abordant el greu problema del col·lapse de trànsit que s’experimenta diàriament en la zona industrial de Riba-roja de Túria.

La zona industrial, que es caracteritza per la seua intensa activitat logística, especialment en el conegut Eix A3 – Riba-roja, Xest i Loriguilla –, pateix congestionamientos significatius a causa del trànsit diari de milers de camions. Estos vehicles accedeixen a les principals vies de comunicació, A3 i A7, dirigint-se cap al Port de València i altres ciutats importants d’Espanya, provocant embossos, particularment en hores punta i dies pròxims a festius.

Donat el desenvolupament imminent de prop de 5 milions de metres quadrats de terreny industrial, dos d’ells en el terme municipal de Loriguilla, es fa imprescindible la implementació de mesures urgents per a millorar els accessos i evitar el col·lapse en l’A3 i l’eixida al bypass, garantint així la connectivitat de més de 20.000 vehicles que transiten diàriament per esta àrea.

Com a resultat de la reunió, totes dues entitats han acordat intensificar les seues demandes i en les pròximes setmanes duran a terme trobades amb els responsables polítics amb competències en carreteres i infraestructures per a buscar solucions efectives a esta problemàtica.

Compartir en redes sociales